Monday, April 19, 2010

Keajaiban Dalam Tulisan Microsof Word..

Untuk entri malam ni remedy ingin berkongsi sedikit perkara yang agak pelik. so terrpulang kepada korang untuk menilai sendiri perkara ni..mungkin benda ni ada yang dah tahu dan ada yang baru tahu..jadi boleh jugak beri pendapat korang kat sini yerk.

Cuba buat sendiri  and lihat... 



1. Buka Microsoft Word korang.
2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY

Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar World Trade Centre.

3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Korang highlightkan
Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

Apa yang korang nampak? Allahuakbar ..menakjubkan..kebesaran Allah S.W.T

sesungguhnye benda ni dah lama wujud tanpa sesiapa yang

menjangkakannye ... 



Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang melanggar WTC (menara berkembar tu) ..

kemudian ade lambang tengkorak dan lambang yahudi ...

dah cube dan mmg btol............. SUBHANALLAH....

Cubalah...dan sebarkan.... Lepas tu cuba tukar kepada font WINGDINGS 2 & 3



Copy..Edit & Paste dari http://kitaransemula.blogspot.com/


Bahagian Ana


yang ana nak bagi tahunya ialah Firman Allah taala :




وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ

Maksudnya :”  Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: "Sesungguhnya petunjuk Allah Itulah petunjuk (yang benar)". dan Sesungguhnya jika kamu mengikuti kemauan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, Maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu “. Al-Baqarah ayat 120




4 comments:

Herdoni Wahyono said...

Runtuhnya Menara Kembar WTC pada tanggal 11 September 2001 telah mengguncang Amerika dan dunia. Bagaimana sebenarnya peristiwa itu dapat terjadi ? Masih adakah misteri atau teka teki didalamnya ? Keajaiban dalam tulisan Microsoft Word ini, dapatkah menjawab teka teki tersebut ? Trims sharingnya.

ashrafi said...

walaupun sudah lama tetapi tetap bermakna... terima kasih banyak

Amirah Rashid said...

baru tau psl ni. thanks for sharing :)

Musa Mohamad said...

Perancangan Yahudi & Nasrani untuk menghancurkan Islam telah di buat beratus2 tahun dahulu..sedangkan umat Islam sampai sekarang berape sahaja yang sedar dengan keadaan tersebut...
banyak masalah yang timbul di sebabkan sukatan pengajian mengikut arahan penjajah bertambah malang tersebut bila student IPT kita pun terawang2 di dalam dunia yang di cipta dan xnak hidup dalam alam reality..
amat menyedihkan..
Ya Allah jadikahlah kami ini sebagaimana dalam sabda RasulMU Fatubal Lil Ghuraba...beruntunglah orang2 yang Asing..Amin